Albanian Features

Albasoul - "Tirania dhe Letersia" article on Ismail Kadare's word at Columbia University
ScanrTV -  Review by Demir Gjergji, editor of "Porti i Perendimit" and "Davidi dhe Bathsheba"
Tirana Observer, republished by Botimet Shqiptare - Interview with Demir Gjergji "Per te bere letersi, kerkohet shume me teper se nje frymezim casti"
FlasShqip.ca - Emri Yt, short story
Gazeta Nacional Albania - Dymbethjete Fryme, poetry
Gazeta Nacional Albania (in print) - Operacioni i Fundit dhe Ekspozita e Pajes, short stories